Ik heb je gemist, hoe gaat het?

NA EEN STOP EEN NIEUWE START, IK HEB ER ZIN IN!!

Misschien was het je opgevallen, ik ben vanaf eind september inactief geweest op het gebied van coaching en dat had een reden…

Op 25 september heb ik een fietsongeluk met letsel gehad.

Op de vroege ochtend had ik een afspraak staan en op mijn terugweg wanneer ik net op mijn elektrische fiets zat en een behoorlijke vaart had gemaakt moest ik uitwijken voor een fietser met een kindje achterop die ongeoorloofd op mijn pad kwam. Als reactie remde ik zo hard als ik kon om haar te mijden, met succes en meer dan dat!
Daar lag ik dan, keihard van mijn fiets afgevlogen en terecht gekomen op de harde grond midden op straat, met heel veel pijn. Het enige wat ik nog kon doen was wanhopig schreeuwen om HULP. De fietser voor wie ik uitweek bleef bevroren en fietste daarna zonder mij te helpen weg. Ik voelde mijn gezicht op de koude en natte grond, kon slecht ademhalen en zelfstandig niet meer overeind komen. Al heel snel kwamen andere mensen te hulp waaronder een omwonende die de ambulance heeft gebeld. Vanaf dat moment besefte ik dat ik nog weinig onder eigen controle had. Conclusie: Gekneusde ribben, een gebroken elleboog, niet goed kunnen staan, zitten en liggen, slapeloze nachten, weinig zelfstandigheid, veel pijn, een herstelperiode van 3 maanden, alle emotionele gevolgen van een traumatisch ongeval en heel veel tijd om na te denken over mijn werkbare toekomst.

Gelukkig ben ik volledig hersteld van mijn ongeval en heb deze tijd goed benut om nieuwe besluiten te nemen. Ik ben per 1-1-2020 als Algemeen Manager gestart bij het familiebedrijf dat door mijn vader is opgericht en met de komst van mijn broertje is uitgegroeid tot een mooi bedrijf waar inmiddels heel wat mensen werken. Een mooie ervaring waarbinnen mijn skills op het gebied van ondernemerschap, financiën, planning en organisatie en coaching samen komen.

Deze STOP heb ik nodig gehad om te herstellen, daarnaast keuzes te maken en te wennen aan mijn nieuwe baan in deze roerige COVID-19 tijd. Hiervoor ben ik ontzettend DANKBAAR! Inmiddels heb ik weer tijd en ruimte om te coachen en zie er ontzettend naar uit!

  • Heb jij onbeantwoorde persoonlijke of loopbaangerichte vragen?
  • Blijf je hangen in belemmeringen en kom je er zelf niet uit?
  • Wil je stappen zetten in je ontwikkeling en hiermee richting geven aan je leven of loopbaan?

IK COACH JE GRAAG ZODAT JIJ MEER BEWUSTZIJN EN KEUZEMOGELIJKHEID ERVAART EN DAADWERKELIJK STAPPEN ZET.

Neem vrijblijvend contact met mij op! Ik ontmoet je graag online, telefonisch of  in een persoonlijk gesprek op 1,5 meter afstand, in ieder geval voorbij het oordeel van goed en fout in een open veld!