Voorbij het oordeel van goed en fout is een open veld. Ik ontmoet je daar - Rumi -

Wie ben ik?

Allereerst wil ik je danken voor jouw getoonde interesse in mij! Mijn naam is Hanife Turan. Ik kom uit Twente en ben een echte Turkse Tukker. Dat ervaar ik als een enorme rijkdom. Als vrouw van 2 werelden ben en maak ik het verschil, door mijn verbindend vermogen en handelen. Ik sta ervoor dat elk mens uniek is. Iedereen verdient het om zichzelf te zijn, een zinvol leven te ervaren en een beroep uit te oefen waar energie van gekregen wordt.

In mijn loopbaan heb ik veel mensen begeleid bij veranderingsstrajecten. Mijn ervaring is dat ontwikkelen succesvol wordt wanneer het vanuit eigen motivatie komt en er genoeg ruimte is voor reflectie.
In 2016 heb ik na 17 jaar bij de Rabobank te hebben gewerkt zelf de kans gezien om het roer om te gooien en te handelen vanuit bezieling. Ik ben eerst via SchoolvoorCoaching en later via VistaNova opgeleid tot loopbaancoach. Inmiddels coach ik professionals bij persoonlijke en werkgerelateerde hulpvraagstukken en het vinden van een meest passende loopbaan.

Wil je meer weten over mijn loopbaan? Kijk dan eens op mijn LinkedIn profiel.

In mijn coaching zijn gelijkwaardigheid en zelfsturing belangrijke waarden.

Om tot jouw essentie te komen bied ik jou rust, oprechte aandacht, vertrouwen, diepgang, enthousiasme en professionaliteit.

De methoden waarmee ik werk zijn o.a. de psychologie van Carl G. Jung, Koersonderzoek (Methode Hogendijk), Systemische Coaching, NLP (neuro linguïstisch programmeren), RET (rationeel emotieve therapie), Voice Dialogue, Kernkwaliteiten, Mindfulness, Oplossingsgericht Coachen, Transactionele Analyse, Provocatieve Coaching.

In mijn vrije tijd lees ik graag, maak ik een wandeling in de natuur, leg ik momenten vast op foto, kook ik volgens oud Turkse recepten van mijn moeder en geniet ik van het leven met mijn gezin en andere naasten wie ik liefheb.

Heb je interesse of nog vragen? Neem gerust vrijblijvend contact op met mij om nader persoonlijk kennis te maken.

Meer weten?